Verstoorde kanalen, zwakke signalen, onbetrouwbare apparatuur. Dit zijn zwakke punten in de bouw & infrasector waardoor onnodige veiligheidsrisico’s ontstaan, hierdoor heeft PortaCom samen met de feedback uit de bouw deze risico’s geminimaliseerd.
De bouw heeft duidelijke richtlijnen voor de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) denk hierbij aan hoofdbescherming, werkschoenen (met stalen neuzen), werkkleding, gehoor & gezicht bescherming in sommige gevallen dient er zelfs valbescherming gebruik te worden. Maar waarom zijn er nog geen richtlijnen voor de communicatie ? Tuurlijk er zijn wel richtlijnen voor gebaren tijdens het takelen, maar is dit wel zo effectief?
Vaak als wij erbij geroepen worden omdat er of een ongeval is gebeurt of er is een bijna ongeluk geweest zien we één probleem eigenlijk bijna altijd onprofessionele zendapparatuur, nummer één van de meeste voorkomende ongevallen met radiocommunicatie apparatuur gebeurt doordat er niet genoeg tijd of geld was tijdens de aanbesteding.
Door het kiezen van de juiste zendapparatuur worden de meest voorkomende problemen geëlimineerd, voorbeelden hier van zijn:
- Inbraak op het spraak kanaal (PMR446)
- Zwakke signalen (PMR446)
- Onbetrouwbare hardware
Wij van Portacom vinden dat een portofoon ook onderdeel is van een persoonlijke beschermingsmiddel en wij raden daarom uitsluiten kwaliteitsmerken aan zoals Motorola Solutions.
Bent u opzoek naar de juiste zendapparatuur / radiocommunicatiemiddelen voor uw evenement of opdracht neem vandaag nog contact op met onze specialisten en laten we samen kijken naar wat u nodig heeft om de veiligheid te waarborgen, klik op contactformulier of bel naar 078-6816687.
Reactie plaatsen
Reacties